| Autor |
Inne uczelnie |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

Post�w: 394
Data rejestracji: 19.12.08 |
| Dodane dnia 17-02-2009 19:29 |
|
|
Mamy wydziały teologii,historii,i łaciny.Może moglibyśmy zaprosić jakiegoś doktora albo profesora z innego uniwersytetu nie by był wykładowcą tylko na jeden wykład.W UKW większość państw członkowski zagłosowało za przyjęciem traktatu ws. tytułów ,gdy państwa członkowskie go podpiszą tytułu np. magistra UR będzie uznawany w Skarlandzie i innym państwie członkowskim UKW. Moglibyśmy się dowiedzieć jak na innych uczelniach wyglądają studia przez co usprawnilibyśmy sposób nauczania naszych studentów |
|
| Autor |
RE: Inne uczelnie |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 19-02-2009 03:46 |
|
|
W Surmenii istnieje Królewska Akandemia Nauk. Studia polegają na przeczytaniu materiałów, zdaniu egzaminu z nich i napisaniu pracy magisterskiej. Wydaje mi się że KAN z chcęcią będzie współpracowało w UR (mówię to jako MDN Surmenii).
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 19-02-2009 16:56 |
|
|
Będę wykładał Historię Polski na UR. ALE nie wiem, z jakim stopniem Zaliczyłem II etap olimpiady, więc mam doktorat Jak wygram dam sobie profesora (o ile wygram).
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Arcybiskup Pietro Mancini
U�ytkownik
Post�w: 242
Data rejestracji: 27.01.09 |
| Dodane dnia 19-02-2009 22:52 |
|
|
Mogę wykładać filozofię, jeżeli Bracia pozwolą
(-) Arcybiskup Pietro Mancini |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
| Dodane dnia 19-02-2009 22:56 |
|
|
Ja nie mam nic przeciwko.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Sykstus I
Super Administrator

Post�w: 181
| Dodane dnia 19-02-2009 23:04 |
|
|
Mam nadzieję, że nasza uczenia ruszy pełną parą , myślałem również o programie edukacyjnym dla kleryków.
(-) Sanctitas Vestra Sixtus I \r\nAnnuario Pontificio,\r\nServus Servorum Dei,\r\nPrinceps sui iuris civitatis Rotriae,\r\nSummus Pontifex Ecclesiae Universalis,\r\nPrimas Rotriae, Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc |
|