| Autor |
artykuł |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

Post�w: 394
Data rejestracji: 19.12.08 |
| Dodane dnia 24-05-2009 17:27 |
|
|
Czytając gazety które znajdują się na planecie mikronacji znalazłem dość dziwny artykuł o to jego część :
TiO r11; Chybar30; Czyli takr30; Rozumiemr30; A powiedz mir30; Dlaczego Rotria zawsze musi dawać dupy? Wszystkim po koleir30; Daje i nawet dopłaca. Czy to ich kręci?
J r11; Ja tam i tak bym nie skorzystał, ale skoro lubiąr30; Nigdy nie byłem w Rotrii.
TiO r11; Sex turystyka teraz w modzie.
J r11; A znacie jakieś biura podróży, które to organizują?
TiO r11; Trizondal Tours
J r11; To ja podziękuję.
TiO r11; Następne pytanier30; Dlaczego Mikroświat jest miejscem, gdzie musimy spotykać takich imbecyli jak sarmaci, jak Jego Dupodajka Papieżak Rotrii i całą resztę?
To nie wszystko! Reszta wywiadu niedługo!
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA WPISÓW! |
|
| Autor |
RE: artykuł |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 24-05-2009 18:11 |
|
|
|
Nie wiem jak inni Bracia jednak w tym artykule umiaru nie było.Jeśli ktoś chce moge podesłać link gdzie ten artykuł znajduje |
|
| Autor |
Percip
U�ytkownik
Post�w: 301
Data rejestracji: 20.12.08 |
| Dodane dnia 24-05-2009 19:12 |
|
|
Ktoś przesadził, bardzo ze słowami i powinien zostać ukarany.
Edytowane przez Percip dnia 24-05-2009 19:16 |
|
| Autor |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 25-05-2009 04:20 |
|
|
Nic raczej zrobić nie możemy. Mi się to niepodoba, ale to zignoruję.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 25-05-2009 19:30 |
|
|
Tak, to doprawy zabawne, jeżeli ma się pięć lat i siedzi w piaskownicy. Bracia, Kościół jest organizacją, która ma prowadzić do dobra i zwyciężać zło, jakiś artykulik pisany przez przedszkolaka może spokojnie zignorować 
PS. Sarmaci się chyba bardzo pogniewają za ten wpis.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Adrian Marcin Trydencki
U�ytkownik
Post�w: 39
Data rejestracji: 25.04.09 |
| Dodane dnia 25-05-2009 22:02 |
|
|
Nie jestem pewnien, ale tean artykuł pochodzi z "Niecodziennika Krytycznego". Jestem za zupełną wolnością i swobodą dziennikarzy, ale ten tekst na prawdę zasługuje na naganę i tego chyba, w gruncie rzeczy pragną autorzy.!
(-) Adrian Marcin Trydencki, \r\nPodkanclerz Dyplomacji Monarchii Neverwerld,\r\nMagister teologii Uniwersytetu Lwowskiego. |
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 26-05-2009 16:29 |
|
|
|
Nic się nie stanie ,przecież wierni od nas nie odejdą ale szkoda ,że ludzie robią sobie jawne jaja z Kościoła |
|
| Autor |
kard Lorenzo de Medici
Administrator

Post�w: 193
Data rejestracji: 22.12.08 |
| Dodane dnia 26-05-2009 21:32 |
|
|
No cóż zawiść ludzka nie zna granic, mnie osobiście takie rzeczy nie ruszają niech sobie piszą co im ślina na język przyniesie.
(-) kard Lorenzo de Medici |
|
| Autor |
Percian de Wega
U�ytkownik
Post�w: 97
Data rejestracji: 04.04.09 |
| Dodane dnia 26-05-2009 21:40 |
|
|
Na miejscu Waszych Ekscelencji... puściłbym to mimo uszu.
Infułat Percian de Wega-Starck, Protonotariusz Apostolski\r\n\r\nRektor Generalny v-Zakonu księży Pallotynów |
|
| Autor |
Klotard Francesco del Giudice
U�ytkownik

Post�w: 81
Data rejestracji: 03.05.09 |
| Dodane dnia 27-05-2009 09:58 |
|
|
To prawda nie ma co zwracać uwagi na rozmowy ludzi tak ograniczonych intelektualnie i emocjonalnie.
Dobremu imieniu Kośicoła i tak to nie zaszkodzi.
Sekretarz Kurii Patriarszej\r\n\r\n\r\n"Najgorszy jest widok amputowanego ducha... nie zastąpi go żadna proteza."\r\n\r\n"Bez wiary potykamy się o źdźbło słomy, z wiarą przenosimy góry." |
|
| Autor |
kard Lorenzo de Medici
Administrator

Post�w: 193
Data rejestracji: 22.12.08 |
| Dodane dnia 27-05-2009 11:17 |
|
|
W stu procentach zgadzam się z Panem del Giudice.
(-) kard Lorenzo de Medici |
|