| Autor |
Gazeta Skarlandzka - przegląd |
Sjergiej Vasco
U�ytkownik
Post�w: 10
Data rejestracji: 26.12.08 |
| Dodane dnia 21-02-2009 12:15 |
|
|
Gazeta Skarlandzka opublikowała dziś interesujące artykuły ws. Wink Town i jeden z nich nosi tytuł "UKW ręce precz od Wink Town". Dziś też Tomasz du Vallon najaktywniejsza osoba Skarlandu za swe samowolne działanie został nagrodzony grzywną w wysokości 1 miliona Lirów Skarlandzkich a wszystko dzięki Skarlandzkiemu Sądowi Najwyższemu, który "debatę" w UKW nazywa AGRESJĄ na Wink Town.
ZAPRASZAM DO CZYTANIA:
http://www.glos-skarlandu.yoyo.pl/
Edytowane przez Sjergiej Vasco dnia 26-02-2009 23:27 |
|
| Autor |
RE: UKW ręce precz od Wink Town! |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 26-02-2009 01:05 |
|
|
Przeczytałem i się nie zgadzam. Debata zawsze może być, nawet jesli nie będzie za sobą nic niosła. Nie chcę podważać niezawisłości sądów skarlandzkich ale wydaje mi się że ten wyrok jest trochę za bardo surowy.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
RE: UKW ręce precz od Wink Town! |
Sjergiej Vasco
U�ytkownik
| Dodane dnia 26-02-2009 13:10 |
|
|
|
Panujący Monarcha Skarlandu przeprowadził podobną akcje tyle, że związaną ze zmianą statusu Mersji należącej do Brugii (strona nie działa) i Tyrencji i Luminatu na ziemie niczyje jednak w sprawie Mersji trzeba się pytać Brugii a więc jakim prawem UKW debatuje nad usunięciem Wink Town z KW? |
|
| Autor |
RE: Gazeta Skarlandzka - przegląd |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
| Dodane dnia 27-02-2009 05:10 |
|
|
Mi nic nie wiadomo o akcji z Mersją. TiL upadło i czekamy na traktat żeby móc to oficjalnie uznać. Nad usunięciem Brugii też można debatować, ale nikt tego nie robi.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
August IV
U�ytkownik

Post�w: 62
Miejscowo��: Warszawa/Wilno
| Dodane dnia 27-02-2009 07:18 |
|
|
Bez obrazy dla władz Królestwa Skarlandu, ale czy należy prowadzić taką politykę imperialistyczną? 
(-) JKM August IV\r\nKról wirtualnego Królestwa Polskiego\r\nWielki Książę Litwy\r\nKsiążę Prus |
|
| Autor |
Percip
U�ytkownik
Post�w: 301
Data rejestracji: 20.12.08 |
| Dodane dnia 27-02-2009 13:32 |
|
|
Cóż każdy kraj prowadzi politykę jak chce, ale polityce imperialistycznej jestem przeciwnikiem i nigdy mi się ona nie podobała.
|
|
| Autor |
Sjergiej Vasco
U�ytkownik
| Dodane dnia 27-02-2009 14:25 |
|
|
|
Królestwo Skarlandu nie prowadzi polityki imperialistycznej. Skąd w ogóle takie wnioski są wyciągane? |
|
| Autor |
Sjergiej Vasco
U�ytkownik
| Dodane dnia 05-03-2009 18:58 |
|
|
Wstępne wyniki wyborów do Kortez Generalnych Królestwa Skarlandu i Prezydenta Regionu Emilia-Abarna już opublikowała Gazeta Skarlandzka: http://www.glos-skarlandu.yoyo.pl/?p=83 Oświadczenie Skarlandzkiej Komisji Wyborczej: http://skarland.unl.pl/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=167#post_482
Edytowane przez Sjergiej Vasco dnia 05-03-2009 19:00 |
|