| Autor |
Wybory |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

Post�w: 394
Data rejestracji: 19.12.08 |
| Dodane dnia 03-03-2009 19:14 |
|
|
|
Chciałem poinformować Braci ,że w Skarlandzie odbędą się wybory (piątek-niedziela) w tym tygodniu.Prowadzony także jest sondaż przed wyborczy |
|
| Autor |
RE: Wybory |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 04-03-2009 03:32 |
|
|
W gazecie czytałem, że wynik jest już ustawiony i Stronnictwo Królewskie wygra wybory. Odniesie się Brat do tego?
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 04-03-2009 16:38 |
|
|
|
Tak .Moja partia prowadzi w sondażach ale wynik nie jest ustawiony każdy będzie głosował jak chce ale SK ma duże szanse choćby dlatego ,że kilka obywateli jest w SK.Ale inna partia też kandyduje ,każdy może założyć nawet dziś partie i jak skutecznie będzie prowadził kampanie wyborczą to może wygrać |
|
| Autor |
Pedro Cruz
U�ytkownik
Post�w: 12
Data rejestracji: 20.12.08 |
| Dodane dnia 04-03-2009 18:00 |
|
|
|
Rządy SK stają się nudne i przereklamowane... |
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 04-03-2009 18:16 |
|
|
|
Każdy ma swoje zdanie.Ministrze niektórzy są za a niektórzy przeciw |
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 09-03-2009 21:39 |
|
|
|
Wybory zostały wygrane przez Stronnictwo Królewskie.Mam zaszczyt bycia premierem nie pierwszą kadencje. |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 11-03-2009 14:38 |
|
|
Gratulacje!
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Rudolf Habsburg
U�ytkownik

Post�w: 18
Data rejestracji: 04.03.09 |
| Dodane dnia 11-03-2009 20:13 |
|
|
Gratuluje Bracie Tomaszu. A mam jeszcze takie pytanie: jaki jest brata stosunek do WinkTown i czy jest brat za lub przeciw wymazaniu tej mikronacji z map?
\r\n---Seinige Kaiserlich und Königlicher Reichshöhe Erzherzog Rudolf Carl Franz von Habsburg-Lathringen ---\r\n \r\nBisheriger Kardinal der Kirche Rotriae\r\nGeneral der Flieger und Admiral |
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 11-03-2009 21:00 |
|
|
Teraz jestem neutralny a co do stosunku do Wink Town(wypowiadam się jako Obywatel Skarlandu)mam mieszane uczucia.Nie jest do państwo jako inne ale nie jestem jakoś zachęcony to tego państwa.
Edytowane przez Abp Tomasz du vallon SJ dnia 11-03-2009 21:01 |
|
| Autor |
Rudolf Habsburg
U�ytkownik

Post�w: 18
Data rejestracji: 04.03.09 |
| Dodane dnia 12-03-2009 20:09 |
|
|
Więc jak Brat oceni zachowanie strony Skarlandzkiej, która razem z Trizondalem chciała usunięcia WinkTown z Kontynentu Wschodniego i tym samym z wszelkich map polskiego mikroświata? Wiadomo, że według mieszkańców innych mikronacji WinkTown jest znacznie bardziej aktywnym i bardziej doświadczonym v-państwem od Skarlandu, więc dlaczego ów Skarland wraz z Trizondalem chciały "wymazać" kraj Winków? Przepraszam, jeśli te słowa/pytania uznawane były za słowa krytyki, ale chcę dojść do sedna prawdy.
\r\n---Seinige Kaiserlich und Königlicher Reichshöhe Erzherzog Rudolf Carl Franz von Habsburg-Lathringen ---\r\n \r\nBisheriger Kardinal der Kirche Rotriae\r\nGeneral der Flieger und Admiral |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 12-03-2009 20:36 |
|
|
WinkTown groziło członkowi UKW.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

| Dodane dnia 13-03-2009 10:54 |
|
|
|
Właśnie groziło członkowi UKW.Miałbym prośbe nie porównywać Wink Town do Skarlandu bo Wink Town ma zupełnie inny charakter niż Skarland (nigdy nie chiałbym by na forum Skarlandu były tylko podajcie piwo |
|