| Autor |
Unia Kontynentu wschodniego |
Abp Tomasz du vallon SJ
U�ytkownik

Post�w: 394
Data rejestracji: 19.12.08 |
| Dodane dnia 27-06-2009 10:27 |
|
|
Mam pytanie ,Bracia z UKW ? Odkąd Rzeczypospolita Sclavinii i Trizondalu i Królestwo Skarlandu wystąpiło z UKW ,Rotria pozostała tam sama .Więc co teraz nadal będziemy w UKW czy odchodzimy ? |
|
| Autor |
RE: Unia Kontynentu wschodniego |
Sykstus I
Super Administrator

Post�w: 181
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 27-06-2009 16:11 |
|
|
jako ostano członek UKW pozostaniemy w owej organizacji, gdy powstanie kolejna alternatywna organizacja oficjalnie rozwiążemy UKW.
(-) Sanctitas Vestra Sixtus I \r\nAnnuario Pontificio,\r\nServus Servorum Dei,\r\nPrinceps sui iuris civitatis Rotriae,\r\nSummus Pontifex Ecclesiae Universalis,\r\nPrimas Rotriae, Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc |
|
| Autor |
juan samir
U�ytkownik
Post�w: 16
Data rejestracji: 30.04.09 |
| Dodane dnia 28-06-2009 13:32 |
|
|
|
Zawsze zaprosić mogę, do Konfederacji Państw Zjednoczonych, lecz nie wiem, czy Rotria będzie zainteresowana współpracą chociażby z półpogańskim Nowalem. |
|
| Autor |
Percian de Wega
U�ytkownik
Post�w: 97
Data rejestracji: 04.04.09 |
| Dodane dnia 29-06-2009 10:25 |
|
|
Korzystając z odwiedzin rotryjskiej ziemi. 
Chcę powiedzieć, że to nielogiczne, iż Rotria wyjdzie z UKW. Co się wtedy z tą organizacją stanie? Rotria może ją bez problemu rozwiązać skoro jest jedynym apnstwem członkowskim.
Jeśli teraz Rotria sobie po prostu wyjdzie z tej organizacji to furtka do powrotu do niej będzie zamknięta, bo jakie mechanizmy i przez kogo kontrolowane pozwolą jakiemuś v-państwu wejść do UKW, skoro ona nie będzie miała członków?
Infułat Percian de Wega-Starck, Protonotariusz Apostolski\r\n\r\nRektor Generalny v-Zakonu księży Pallotynów |
|
| Autor |
Sykstus I
Super Administrator

Post�w: 181
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 29-06-2009 11:17 |
|
|
Czcigodny Bracie, jak już wcześniej wspomniałem UKW zostanie rozwiązana, ale dziękuję za trafną uwagę.
(-) Sanctitas Vestra Sixtus I \r\nAnnuario Pontificio,\r\nServus Servorum Dei,\r\nPrinceps sui iuris civitatis Rotriae,\r\nSummus Pontifex Ecclesiae Universalis,\r\nPrimas Rotriae, Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc |
|