| Autor |
wniosek o obywatelstwo |
alah kowalski
U�ytkownik
Post�w: 30
Data rejestracji: 26.02.09 |
| Dodane dnia 05-04-2009 12:43 |
|
|
Wasza Świątobliwość! Wasza Ekscelencjo Regencie! Wasze Ekscelencje!
Uprzejmie wnoszę o przyznanie mi obywatelstwa Państwa Kościelnego Rotria. Możliwość uzyskania owego gwarantuje mi Traktat o Unii PKR i KE z dn. 11 listopada 2008 roku. Konkretnie Art. 7 tejże umowy.
jestem tylko czlowiekm i wiare przyjelem
przepraszam za błędy ortofraficzne |
|
| Autor |
RE: wniosek o obywatelstwo |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 05-04-2009 16:50 |
|
|
W spisie obywateli elderlandzkich nie widnieje Brat jako jeden z nich, więc tego prawa nie gwarantuje Bratu traktat Rotria-Eldeland. Wydaje mi się w takim razie, że jest to zwykły wniosek o obywatelstwo. Kongregacja Świętego Oficjum nie widzi żadnych przeszkód, jeżeli wnioskodawca przyjął wiarę Rotryjsko-Katolicką. Święta Inkwizycja prosi jednak wnioskodawce o zmanę swoich danych, żeby wyglądały jak imię i nazwisko (np. Alah Kowalski).
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
RE: re |
alah kowalski
U�ytkownik
| Dodane dnia 05-04-2009 17:57 |
|
|
|
nie rozumiem odpowiedzi |
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 10-04-2009 00:56 |
|
|
|
Możliwość uzyskania owego gwarantuje mi Traktat o Unii PKR i KE z dn. 11 listopada 2008 roku. Konkretnie Art. 7 tejże umowy.
Ten traktat nic Bratu nie gwarantuje, bo nie jest Brat obywatelem Elderlandu.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
alah kowalski
U�ytkownik
| Dodane dnia 10-04-2009 10:02 |
|
|
|
ale moza da sie obejsc to umowe |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 10-04-2009 10:34 |
|
|
Hmm... dlaczego się więc Brat na nią powoływał? Zamiast normalnie wystąpić o obywatelstwo...
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Percian de Wega
U�ytkownik
Post�w: 97
Data rejestracji: 04.04.09 |
| Dodane dnia 10-04-2009 15:52 |
|
|
Czy oby na pewno Brat Alah jest Polakiem? Trochę to dziwne nie zrozumieć takiej wypowiedzi:
W spisie obywateli elderlandzkich nie widnieje Brat jako jeden z nich, więc tego prawa nie gwarantuje Bratu traktat Rotria-Eldeland. Wydaje mi się w takim razie, że jest to zwykły wniosek o obywatelstwo. Kongregacja Świętego Oficjum nie widzi żadnych przeszkód, jeżeli wnioskodawca przyjął wiarę Rotryjsko-Katolicką. Święta Inkwizycja prosi jednak wnioskodawce o zmanę swoich danych, żeby wyglądały jak imię i nazwisko (np. Alah Kowalski).
Infułat Percian de Wega-Starck, Protonotariusz Apostolski\r\n\r\nRektor Generalny v-Zakonu księży Pallotynów |
|
| Autor |
alah kowalski
U�ytkownik
| Dodane dnia 11-04-2009 16:09 |
|
|
|
ja jestem polakem ale wzielo mi sie to samo napisala takie podanie |
|
| Autor |
Percian de Wega
U�ytkownik
Post�w: 97
Data rejestracji: 04.04.09 |
| Dodane dnia 11-04-2009 17:01 |
|
|
Chyba nie rozumiem.
Infułat Percian de Wega-Starck, Protonotariusz Apostolski\r\n\r\nRektor Generalny v-Zakonu księży Pallotynów |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 11-04-2009 17:06 |
|
|
To już nudne. Panie Alah, obawiam się, że Rotria nie jest odpowiednim miejscem dla pana. Ponadto, powiem otwarcie, uważam, że pana prawdziwa tożsamość to Fryderyk Wilhelm, czyż nie?
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
alah kowalski
U�ytkownik
| Dodane dnia 12-04-2009 11:56 |
|
|
|
przykro mi wasza milosc ale nie |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 12-04-2009 13:20 |
|
|
W takim razie, proszę się ogarnąć! zacząć pisać niektóre wyrazy z dużych liter, normalny wniosek o obywatelstwo złożyć i już!
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 12-04-2009 23:17 |
|
|
Ale nie wyżywajmy się na nowym mieszkańcu. To co mówi Brat Marco można uznać za krzyk.
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 12-04-2009 23:49 |
|
|
Bracie, Brat Alah pisał już do mnie na PW. Zwracam mu co chwila uwagę, a czy to taki kłopot przeczytać co się napisało przed wysłaniem?
|
| Autor |
Petrus Mathias de Sandez
U�ytkownik
Post�w: 1
Data rejestracji: 18.04.09 |
| Dodane dnia 20-04-2009 19:09 |
|
|
Wasza Świątobliwość! Wasza Ekscelencjo Regencie! Wasze Ekscelencje!
Uprzejmie wnoszę o przyznanie mi obywatelstwa Państwa Kościelnego Rotria i umożliwienie rozpoczecia nauki w Uniwersytecie Rotryjskim.
Petrus Mathias de Sandez
Petrus Mathias de Sandez |
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 21-04-2009 00:14 |
|
|
KŚO przypomina, że warunkiem przyjęcia obywatelstwa jest przyjęcie wiary rotryjsko-katolickiej. Prawnie nie widzę żadnych przeszkód.
|
| Autor |
MvF
U�ytkownik

Post�w: 53
Data rejestracji: 01.04.09 |
| Dodane dnia 21-04-2009 17:04 |
|
|
Brat Petrus jest kapłanem Kościoła Powszechnego. Posiada obywatelstwo Monarchii Neverwerld. Podanie, nie aktualne.
dr Michał Miotke
Edytowane przez MvF dnia 21-04-2009 17:04 |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

| Dodane dnia 21-04-2009 18:42 |
|
|
Jak to jest kapłanem?
EDIT: Już wiem wszystko.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae
Edytowane przez Marco kard de Zepp SJ dnia 21-04-2009 19:26 |
|
| Autor |
U�ytkownik

| Dodane dnia 22-04-2009 21:29 |
|
|
Wniosek zostaje więc oddalony.
|
| Autor |
alah kowalski
U�ytkownik
| Dodane dnia 23-04-2009 08:51 |
|
|
|
czyj wniosek moj |