| Autor |
POWITANIE- LIST DO ROTRYJCZYKÓW |
Rudolf Habsburg
U�ytkownik

Post�w: 18
Data rejestracji: 04.03.09 |
| Dodane dnia 07-03-2009 21:02 |
|
|

\r\n---Seinige Kaiserlich und Königlicher Reichshöhe Erzherzog Rudolf Carl Franz von Habsburg-Lathringen ---\r\n \r\nBisheriger Kardinal der Kirche Rotriae\r\nGeneral der Flieger und Admiral
Edytowane przez Rudolf Habsburg dnia 07-03-2009 21:04 |
|
| Autor |
RE: POWITANIE- LIST DO ROTRYJCZYKÓW |
Arcybiskup Pietro Mancini
U�ytkownik
Post�w: 242
Data rejestracji: 27.01.09 |
| Dodane dnia 07-03-2009 22:24 |
|
|
Witamy ponownie. Swoją drogą zachęcam do wstąpienia do Towarzystwa Jezusowego.
(-) Arcybiskup Pietro Mancini |
|
| Autor |
Percip
U�ytkownik
Post�w: 301
Data rejestracji: 20.12.08 |
| Dodane dnia 08-03-2009 08:11 |
|
|
Witamy! Właśnie dawno już myślałem o bracie i miałem nadzieję, że brat wróci choć na chwilę 
|
|
| Autor |
Sykstus I
Super Administrator

Post�w: 181
Data rejestracji: 17.12.08 |
| Dodane dnia 08-03-2009 10:25 |
|
|
Czcigodny Synu ! Witam ponownie w Stolicy Apostolskiej.
(-) Sanctitas Vestra Sixtus I \r\nAnnuario Pontificio,\r\nServus Servorum Dei,\r\nPrinceps sui iuris civitatis Rotriae,\r\nSummus Pontifex Ecclesiae Universalis,\r\nPrimas Rotriae, Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc |
|
| Autor |
kard Lorenzo de Medici
Administrator

Post�w: 193
Data rejestracji: 22.12.08 |
| Dodane dnia 08-03-2009 15:31 |
|
|
Witam Waszą Ekscelencję w Stolicy Apostolskiej.
(-) kard Lorenzo de Medici |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
| Dodane dnia 08-03-2009 16:32 |
|
|
Witam Waszą Arcyksiążęcą Mość w Rotrii! Bardzo się cieszę z powrotu twego, Bracie.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Rudolf Habsburg
U�ytkownik

| Dodane dnia 08-03-2009 17:41 |
|
|
Dziękuję Bracia za ciepłe powitania. Ja się również cieszę, że będę mógł spędzić trochę czasu w Rotrii, chodź aktywnie w niej nie będę działał z powodów służbowych i osobistych, jakie czekają na mnie w Austro-Węgrzech. Mam jednak nadzieję, że część moich zadań do spełnienia będę miał w Rotrii, za sprawą urzędowania w nowym rządzie Austro-Węgier. Będą to głównie zadania kulturowo-oświatowe, ale to wyjaśnię rotryjskiej Strażnicy Kultury po zaprzysiężeniu nowego rządu Monarchii przez JCKM Franciszka Józefa II. Na razie mogę pomóc w jakiś mniej ważnych sprawach no i trenerowi waszej reprezentacji jako konsultant.
Na koniec spóźnione, ale najszczersze życzenia dla mego Ojca, najczcigodniejszego Karla Gregora Habsburga-Lathringena, umiłowanego przez lud Rotryjski Sykstusa I, by trwał w swym dziele ewangelizacji, nigdy nie zbaczał z wyznaczonej przez siebie drogi, nigfy nie zapomniał, że jeśli będzie miał problemy, to jegoż ojciec i syn stanowią oparcie oraz wszystkich innych rzeczy, które trudno wymienić i opisać. Wszystkiego najlepszego!
\r\n---Seinige Kaiserlich und Königlicher Reichshöhe Erzherzog Rudolf Carl Franz von Habsburg-Lathringen ---\r\n \r\nBisheriger Kardinal der Kirche Rotriae\r\nGeneral der Flieger und Admiral |
|
| Autor |
Sykstus I
Super Administrator

Post�w: 181
| Dodane dnia 08-03-2009 18:03 |
|
|
Dziękuję Synu za życzenia i mam nadzieję, że miło spędzisz czas w dawnej Ojczyźnie. Liczę, że pomimo niechęci pewnych osób, Stolica Apostolska nawiąże przyjazne kontakty z córka swą Monarchią Austro-Węgier.
(-) Sanctitas Vestra Sixtus I \r\nAnnuario Pontificio,\r\nServus Servorum Dei,\r\nPrinceps sui iuris civitatis Rotriae,\r\nSummus Pontifex Ecclesiae Universalis,\r\nPrimas Rotriae, Patriarcha et Episcopus Rotriae, etc |
|
| Autor |
Rudolf Habsburg
U�ytkownik

| Dodane dnia 10-03-2009 20:37 |
|
|
Ja też mam taką nadzieję, gdyż oba nasze kraje związane są Twą osobą i troszkę mi jest wstyd, że nie mamy podpisanego konkordatu. Ale na razie są problemy, bo JCKM nie ma w kraju, kontaktu z Nim nie mamy, a jest bardzo nam potrzebny. Jak na razie nieoficjalnie ja i pan Mortuus czuwamy nad Monarchią z racji rangi społecznej jaką reprezentujemy. Już się boję, że JCKM nie ma sił już rządzić, lecz po powrocie mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i nikt z nas Ojcze nie będzie musiał składać przysięgi na wierność całemu ludowi Monarchii. Nie wiem wtedy, jakie były by Austro-Węgry, ale na pewno brakowało by tego czegoś, co przyciąga uwagę nowych mieszkańców.
A teraz z innej beczki. Niedługo II Rotria będzie obchodziła I Rocznicę swego powstania. Jako jeden z jej twórców mam zamiar pomóc Wam, Bracia, nad przygotowaniami do tego wspaniałego i świętego dnia. Jeśli będziecie mieli do mnie jakieś sprawy, to bardzo proszę pisać w tym temacie lub na priv, odpowiem na pytania i prośby wszelkiego rodzaju, w miarę szybkim czasie.
Z poważaniem
\r\n---Seinige Kaiserlich und Königlicher Reichshöhe Erzherzog Rudolf Carl Franz von Habsburg-Lathringen ---\r\n \r\nBisheriger Kardinal der Kirche Rotriae\r\nGeneral der Flieger und Admiral |
|
| Autor |
Marco kard de Zepp SJ
Super Administrator

Post�w: 744
| Dodane dnia 11-03-2009 14:52 |
|
|
Dziękujemy za ofertę pomocy.
(-) Marco de Zepp\r\nCardinalis Camerarius Regens\r\nPraefectus Generalis\r\nPrinceps Surmeniae\r\nRector Academiae Rotriae |
|
| Autor |
Rudolf Habsburg
U�ytkownik

| Dodane dnia 11-03-2009 19:57 |
|
|
Nie ma za co dziękować, to moją powinność względem mojej v-drugiej ojczyzny jaką była i myślę, że jest Rotria. Przynajmniej spełnię swój obowiązek.
|
| Autor |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 23-03-2009 04:03 |
|
|
Witam Cię jako Waszą Arcyksiążęcką Wysokosć (poprawna tytylatura?) oraz mojego przyjaciela.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|
| Autor |
ks prof Victorjos kard de Zepp
U�ytkownik

Post�w: 514
Miejscowo��: Rotria
Data rejestracji: 18.12.08 |
| Dodane dnia 23-03-2009 04:03 |
|
|
Witam Cię jako Waszą Arcyksiążęcką Wysokosć (poprawna tytylatura?) oraz mojego przyjaciela.
NA URLOPIE. WRACA POD KONIEC SIERPNIA.\r\n\r\n \r\nJego Wysokość i Eminencja, Victorjos Paulosigos de Zepp, Królestwa Surmeńskiego Książę, Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał, Królewskiej Akademii Nauk prawa profesor, Uniwersytetu Rotryjskiego teologii magister |
|